Kasboek Festivals

Kasboek Festivals; Nederland staat bekend om zijn vele festivals verspreid door heel Nederland. Tijdens festivals wordt er vaak contant afgerekend. Dankzij het online kasboek van Kassatellen.nl kan je vanaf nu makkelijk een overzicht krijgen zonder fouten en vergeten velden. Lees verder voor de voordelen van het online kasboek van Kassatellen.nl!Kasboek FestivalsKasboek Festivals

Festivals

De hele jaar door staat de agenda bomvol met festivals door heel Nederland. Van Mysteryland tot Latin Village. Van EDM/House/Techno tot live shows. Het bijwonen van een festival is een droom voor veel mensen. Maar wat ze niet weten is dat er achteraf veel moet worden gedaan. Bijvoorbeeld het bijhouden van een kasboek. Zoals gezegd, tijdens een festival wordt er vaak contant betaald. Dat betekent dat er dan een kasboek bij moet worden gehouden. Als een onderneming ben je verplicht om een gedegen kasboek te voeren. Niet getreurd, dankzij Kassatellen.nl kan dat nu eenvoudig online! Download ook onze iOS app. Dus, waar wacht je nog op?!

Kasboek koppelen aan boekhoudpakket

Vaak worden accountants/administratiekantoren ingehuurd om de administratie van een onderneming te doen. Dit kan zijn omdat de ondernemer geen tijd of geen kennis heeft van het bijhouden van een administratie. Het online kasboek van Kassatellen.nl kan je linken aan verschillende online boekhoudpakketten zoals Yuki, Exact Online en Twinfield. Hiermee bespaar jij, als ondernemer, veel tijd en geld. Waar wacht je nog op? Vraag nu gelijk een 7-daagse proef periode aan!Kasboek Festivals


Kasboek Festivals

Voordelen van Kassatellen.nl

  • Op het online kasboek van Kassatellen.nl kan je gemakkelijk inloggen via een smartphone, tablet of laptop/pc waar je ook bent

  • Administratieve handelingen automatiseren door een koppeling met je online boekhoudpakket bijvoorbeeld met Yuki, Exact Online en Twinfield

  • Op maat volledig aan te passen naar jouw wensen

  • 24/7 online inzicht. Altijd real-time inzicht in je cijfers

  • De kas opmaken waar je ook bent, zonder kans op fouten

2018-09-28T09:17:12+00:00