Kassasysteem voor Horeca en Retail

Kassasysteem voor Horeca en Retail; Een kassasysteem is een systeem, programma of software waar de kassa op draait. Lightspeed is een voorbeeld van een kassasysteem. Kassatellen.nl werkt nauw samen met Lightspeed. Hierdoor is het mogelijk om je kassasysteem te koppelen met je online kasboek zonder probleem!

Kassasysteem voor Horeca en Retail
Kassasysteem voor Horeca en Retail

Lightspeed

Lightspeed heeft een kassasysteem voor de Horeca en Retail sector ontwikkelt dat perfect samenwerkt met het online kasboek van Kassatellen.nl. Het gebruiksgemak van Lightspeed is een groot voordeel ten opzichte van andere kassasystemen. Je hebt namelijk geen tot nauwelijks training nodig voor het personeel, zo makkelijk is het! Met Lightspeed kan je zowel online als offline verkopen doen en heb je 24/7 inzicht in je cijfers omdat al je gegevens worden opgeslagen in de cloud. Daarnaast kan je Lightspeed koppelen met het online kasboek van Kassatellen.nl en krijg je je gegevens met een klik op de knop in je systeem. Zo bespaar je veel tijd en kan je je focussen op het bedienen van je klanten.

Voordelen van Lightspeed

 • 24/7 inzicht in je cijfers

 • Unieke customer experience

 • Klanten precies datgene bieden waar ze naar zoeken

 • Koppel het online kasboek van Kassatellen.nl met LightspeedKassasysteem voor Horeca en Retail


Kassasysteem voor Horeca en Retail

Online kasboek van Kassatellen.nl

Het online kasboek van Kassatellen.nl is gemaakt door en voor ondernemers in de Horeca & Retail sector. Dankzij de goede samenwerking die we hebben met Lightspeed, kan je wel zeggen dat het kassasysteem voor de Horeca & Retail sector klantvriendelijk is. Beide systemen werken perfect met elkaar.

Voordelen van Kassatellen.nl

 • Koppel Kassatellen.nl met verschillende online boekhoudpakketten zoals Yuki, Exact Online en Twinfield

 • Koppel Kassatellen.nl met verschillende kassasystemen zoals Untill of Lightspeed

 • Online kasboek dat voldoet aan de eisen van de belastingdienst

 • Kasboek speciaal voor Horeca en Retail

 • Altijd en overal toegang tot het kasboek

 • Bespaar op administratieve kosten

 • Inzicht in actuele cijfers van jouw onderneming

Kassasysteem voor Horeca en Retail
2018-09-28T13:07:02+00:00