Kasboek Horeca

Kasboek Horeca; Bijhouden van een kasboek was nog nooit zo makkelijk geweest. Een kasboek binnen een paar minuten!

Kasboek Horeca


Kasboek Horeca

Kasboek

Elke ondernemer die te maken krijgt met contant geld, moet een gedegen kasboek bijhouden. De belastingdienst verplicht een onderneming zijn in- en uitgaven bij te houden en minimaal zeven jaar te bewaren. In de Horeca sector moet de kasadministratie dagelijks worden bijgehouden. Ik hoor u al zeggen:’Ik heb daar helemaal geen tijd voor!’. En dat begrijpen wij bij kassatellen.nl heel goed.Daarom hebben wij een online kasboek ontwikkeld door en voor ondernemers in de Horeca!

Voordelen van Kassatellen.nl

  • Koppel Kassatellen.nl met verschillende online boekhoudpakketten zoals Yuki, Exact Online en Twinfield

  • Koppel Kassatellen.nl met verschillende online kassasystemen zoals Untill and Lightspeed

  • Online kasboek dat voldoet aan de eisen van de belastingdienst

  • Bespaar tot wel 1,5 uur per dag!

  • Altijd en overal toegang tot je kasboek

  • 24/7 inzicht in je actuele cijfersKasboek Horeca
Kasboek

Waarom Kassatellen.nl?

Na een drukke dag wilt u niets liever dan op uw bank zitten en genieten van uw welverdiende rust met een glas wijn. Helaas moet u na het schoonmaken en afsluiten ook nog eens een kasadministratie bijhouden. Kassatellen.nl kan u hierbij helpen! Dankzij het online kasboek van Kassatellen.nl kunt u afscheid nemen van uw oude papieren kasboek of uw ingewikkelde Excel-bestand welke heel foutgevoelig is. Het opmaken en invullen van een kasboek is nog nooit zo makkelijk geweest. Het opmaken van een kasboek in Kassatellen.nl kost u slechts enkele minuten per dag en daarna kunt u gaan genieten van uw welverdiende rust!

Verschillende gebruikers

Als u er even echt geen zin in heeft, kunt u het kasboek altijd nog laten opmaken door het personeel. U kunt verschillende gebruikers aanmaken met ieder zijn eigen rol. Zo kan jouw personeel alleen het kasboek invullen, uw accountant kan alle dagen ophalen en kan jij, als eigenaar, als enige een dagtelling goedkeuren en/of wijzigen. Zo heb jij altijd de volledige controle over uw eigen administratie!

Kasboek Horeca
2018-10-18T12:45:09+00:00