Franchise

Franchise; Een franchise is een methode van zakendoen waarbij een ondernemer (de franchisenemer) een contract sluit met de eigenaar van een handelsnaam (de franchisegever) die de franchisenemer het recht geeft om tegen betaling een zaak met die handelsnaam te exploiteren.

Franchise
Franchise

Franchise met Kassatellen.nl

We snappen bij Kassatellen.nl heel goed dat je een compleet pakket wil afgeven aan je franchisenemer. Bij Kassatellen.nl bent u bij het juiste adres! Door jouw franchisenemers te verplichten dezelfde software te gebruiken, kunnen de kosten nogal hoog oplopen voor je franchisenemer. Software is prijzig. Bij Kassatellen.nl proberen wij dat juist te verminderen en denken wij mee met onze klanten. In overleg met onze klanten bieden wij een aantrekkelijke prijs. Zo proberen wij alle partijen tevreden te houden en blijven wij dezelfde kwaliteit aanbieden voor een goede prijs.

Voordelen van Kassatellen.nl

  • Eén systeem voor meerdere franchises

  • Gereduceerde tarief voor al je franchisenemers

  • Koppel Kassatellen.nl met verschillende online boekhoudpakketten zoals Yuki, Exact Online en Twinfield

  • Koppel Kassatellen.nl met verschillende online kassasystemen zoals Until en Lightspeed

  • Bespaar tot wel 1,5 uur per dag

  • Altijd en overal toegang tot je kasboek

  • 24/7 inzicht in je actuele cijfers

Franchise


Franchise

Waarom is een kasboek belangrijk?

Kasboek houdt in dat je alle contante inkomsten en uitgaven van je onderneming bijhoudt in een kasboek. Je mag je kasboek bijhouden op papier, in een Excel sheet of als je het makkelijk wilt kies je voor het online kasboek van Kassatellen.nl. Door te kiezen voor het online kasboek van Kassatellen.nl heb je minder kans op fouten en vergeten posten. Met een goed bijgehouden kasboek hebt u snel de beschikking over uw cijfers van uw onderneming. U kunt gelijk zien wat uw contante omzet, kosten en winst is. Daarnaast is het ook belangrijk dat de belastingdienst een duidelijke overzicht krijgt voor een snelle verwerking van uw gegevens tijdens de aangifte. Het online kasboek van Kassatellen.nl is opgesteld volgens de regels van de belastingdienst. Hiermee bespaard u veel tijd en gezeik!

2018-10-24T12:13:10+00:00