Lightspeed

Lightspeed; Naast het hebben van een goed kasboek is het ook belangrijk om een goed kassasysteem te hebben. Het hebben van een goed kassasysteem betekent een zorg minder en het kan je helpen om je beter te focussen op je klanten in plaats van steeds bezig te zijn met je kassasysteem. Dankzij de integratie met Kassatellen.nl haal je makkelijk je omzet op vanuit Lightspeed en zet je het met één klik door naar Kassatellen.nl.Lightspeed
Lightspeed

Waarom Lightspeed?

Veel ondernemers zijn elke dag hard aan het werk om het best mogelijke service te bieden aan haar klanten. Dat kost ze dagelijks heel veel tijd en energie. Naast het bieden van service moet alles ook nog eens bijgehouden worden middels een kassasysteem . Lightspeed kan je hierbij helpen. Het kassasysteem werkt voor jou zodat jij je kan focussen op het leveren van perfecte service. Wil je Lightspeed gebruiken als een vaste kassa? Om bestellingen door te voeren op het terras of wil je juist je klanten zelf laten bestellen dankzij de Self-Order Menu service? Alles is mogelijk. Het kassasysteem wordt ingericht naar jouw wensen zodat jij het maximale eruit kan halen.

Voordelen van Lightspeed

 • 24/7 inzicht in je actuele cijfers

 • Zowel online als offline te gebruiken

 • Unieke customer experience

 • Klanten precies datgene bieden waar ze naar zoeken

 • Koppel het online kasboek van Kasssatellen.nl.Lightspeed
Lightspeed

Kassatellen.nl

Koppel Kassatellen.nl met Lightspeed dankzij de vernieuwde en verbeterde integratie! Door deze vernieuwde integratie werken beide systemen nog beter met elkaar. Al je gegevens haal je met een klik op de knop binnen vanuit je kassasysteem naar je online kasboek. Het scheelt je veel tijd en kan je er zeker van zijn dat alles zonder fouten is overgenomen. Het invullen van je kasboek neemt dankzij de integratie slechts enkele minuten in beslag. Daarna kan je gaan genieten van je welverdiende rust.

Voordelen van Kassatellen.nl

 • Koppel Kassatellen.nl met verschillende online boekhoudpakketten zoals Yuki, Exact Online en Twinfield

 • Koppel Kassatellen.nl met verschillende online kassasystemen zoals Until en Lightspeed

 • Online kasboek dat voldoet aan de eisen van de belastingdienst

 • Bespaar tot wel 1,5 uur per dag

 • Altijd en overal toegang tot je kasboek

 • 24/7 inzicht in je actuele cijfers

Lightspeed
2018-10-25T14:41:16+00:00