Kasboek eenmanszaak

Kasboek eenmanszaak; Of je nu op zoek bent naar een kasboek voor je eenmanszaak of voor meerdere restaurants, bij Kassatellen.nl ben je op het juiste adres. Het online kasboek van Kassatellen.nl is voor iedereen beschikbaar. Alles is aan te passen naar jouw wensen. Kassatellen.nl is er om jouw leven, als een ondernemer, makkelijker te maken!Kasboek eenmanszaak


Kasboek eenmanszaak

Eenmanszaak

Een eenmanszaak is een bedrijfsvorm waarbij één persoon in alle opzichten verantwoordelijk is voor de onderneming. Een eenmanszaak runnen is een moeilijke opgave opzich. Alle hulp is meer dan welkom. En toevallig is dat waar Kassatellen.nl voor staat. Het online kasboek van Kassatellen.nl is gemaakt door en voor ondernemers die actief zijn in de Horeca en Retail sector. Hierdoor weten wij precies wat ondernemers nodig hebben. Snel en zonder fouten je kasboek opmaken/bijhouden. Laat dat nou net iets zijn waar wij bij Kassatellen.nl voor staan.

Voordelen Kassatellen

  • Koppel Kassatellen.nl met verschillende online boekhoudpakketten zoals Yuki, Exact Online en Twinfield

  • Koppel Kassatellen.nl met verschillende online kassasystemen zoals Untill en Lightspeed

  • Bespaar tot wel 1,5 uur per dag

  • Online kasboek die voldoet aan de eisen van de belastingdienst

  • Altijd en overal toegang tot je online kasboek

  • 24/7 inzicht in je actuele cijfers

Kasboek eenmanszaak


Kasboek eenmanszaak

Over Kassatellen.nl

Kassatellen.nl biedt een online kasboek aan die je makkelijk en zonder al te veel training zelf kan invullen. Dankzij de goede samenwerking die wij hebben met boekhoudpakketten zoals Yuki, Exact Online en Twinfield is het mogelijk om het online kasboek te koppelen met deze pakketten. Hiermee stuur je met één klik al je gegevens door naar je boekhoudpakket. Zonder kans op fouten! Ook kan je Kassatellen.nl koppelen met kassasystemen zoals Untill en Lightspeed. Dankzij deze koppeling haal je met een klik al je kassagegevens op en importeer je ze automatisch naar je kasboek. Zo bespaar je tijd en is er geen kans om fouten te maken. Het invullen van het kasboek neemt slechts enkele minuten in beslag en daarna kan je genieten van je welverdiende rust.

2018-11-12T12:53:58+00:00