MVO met Kassatellen

MVO met Kassatellen; Wat is MVO? MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het betekent dat bedrijven verantwoordelijkheid (willen) dragen voor maatschappelijke problemen zoals luchtvervuiling, klimaatverandering, arbeidsomstandigheden, and so on. Kassatellen.nl kan u hierbij helpen. Hoe? Lees dan verder!MVO met Kassatellen

MVO

Ik hoor u al zeggen; Hoe kan Kassatellen.nl mij nou helpen om MVO bezig te zijn? Laat mij dat even uitleggen. Het is heel simpel. Veel ondernemingen houden nog steeds hun kasboek bij middels een papieren kasboek of via een Excel-sheet welke ze later meestal laten uitprinten. Dat kost u niet alleen geld maar het is ook nog eens slecht voor het milieu. Tenslotte moet er bomen omgekapt worden om er papier van te kunnen produceren. Door over te stappen naar het online kasboek van Kassatellen.nl bespaard u niet alleen geld, maar bent u ook nog eens MVO bezig. Weg met uw papieren kasboek of Excel-bestand vol fouten. Daarnaast heeft u het online kasboek van Kassatellen.nl binnen een paar minuten ingevuld. Een win-win situatie voor alle betrokkenen partijen, toch?


Voordelen Kassatellen.nl

  • Koppel Kassatellen.nl met verschillende online boekhoudpakketten zoals Yuki, Exact Online en Twinfield

  • Koppel Kassatellen.nl met verschillende online kassasystemen zoals Untill en Lightspeed

  • Online kasboek die voldoet aan de eisen van de belastingdienst

  • Be MVO!

  • 24/7 inzicht in je actuele cijfers

  • Altijd en overal toegang tot je online kasboek

MVO met Kassatellen
MVO met Kassatellen

Kassatellen.nl

Kassatellen.nl biedt een online kasboek aan die je makkelijk en zonder al te veel training zelf kan invullen. Dankzij de goede samenwerking die wij hebben met boekhoudpakketten zoals Yuki, Exact Online en Twinfield is het mogelijk om het online kasboek te koppelen met deze pakketten. Hiermee stuur je met één klik al je gegevens door naar je boekhoudpakket. Zo verminder je de kans op fouten aanzienlijk. Ook kan je Kassatellen koppelen met kassasystemen zoals Untill en Lightspeed. Dankzij deze koppeling haal je met een klik al je kassagegevens op en stuur je ze door naar je kasboek. Zo bespaar je niet alleen tijd maar is er ook geen kans om fouten te maken. Het invullen van het kasboek in nog nooit zo makkelijk en snel geweest. Na het invullen kan je lekker gaan genieten van je welverdiende rust.

Wilt u meer informatie over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer (MVO)?
Klik dan hier!

2018-11-28T10:10:59+00:00