Kassasysteem unTill

Kassasysteem unTill; Een goede kassasysteem betekent een zorg minder. Als ondernemer in de Horeca sector moet jouw prioriteit liggen bij het bedienen van je klanten en ervoor zorgen dat ze een leuke tijd hebben. Dat gaat nogal moeilijk als je ook nog eens aandacht moet besteden aan je kassasysteem. UnTill kan je hierbij helpen. UnTill werkt voor jou!

Waarom unTill?

Ondernemers steken veel energie in hun werk om het best mogelijke service te bieden aan hun klanten. Omdat ondernemers die actief zijn in de Horeca sector het heel druk hebben, is het managen van een kassasysteem geen leuke toevoeging. UnTill is hier om jouw leven makkelijker te maken door een op maat gemaakte kassasysteem aan te bieden. Zo hoef jij je alleen nog maar druk te maken over het leveren van goede service. UnTill zorgt voor de rest.

Kassasysteem Untill

Voordelen unTill

 • Standaardapplicatie op maat gemaakt

 • Loonkosten verlagen

 • Ontwikkeld door en voor de Horeca

 • Korte inwerktijd

 • Altijd en overal inzicht in je cijfers

 • 24/7 support

Kassatellen.nl koppelt met unTill

Koppel Kassatellen.nl met unTill dankzij de integratie mogelijkheden die wij bieden voor verschillende boekhoudpakketten en kassasystemen. Door deze integratie werken beide systemen perfect met elkaar waardoor jij veel tijd kan besparen tijdens het opmaken van je kasboek. Al je gegevens haal je met een klik op de knop binnen vanuit je kassasysteem naar je online kasboek van Kassatellen.nl. Hiermee spaar je niet alleen tijd maar is er ook geen kans om fouten te maken. Alles wordt letterlijk overgenomen vanuit je kassasysteem. Niet meer werken met import-export bestanden of alles een voor een overtikken. Het invullen van je kasboek neemt slechts enkele minuten in beslag!

Kassasysteem Untill

Voordelen Kassatellen.nl

 • Koppel Kassatellen.nl met verschillende online boekhoudpakketten zoals Yuki, Exact Online en Twinfield

 • Koppel Kassatellen.nl met verschillende kassasystemen zoals unTill en Lightspeed

 • Online kasboek dat voldoet aan de eisen van de belastingdienst

 • Bespaar tot wel 1,5 uur per dag

 • Altijd en overal toegang tot je kasboek

 • 24/7 inzicht in je actuele cijfers

2018-11-29T14:47:03+00:00