API koppeling

API koppeling; Het dev-team van Kassatellen.nl zit niet stil! De afgelopen weken zijn we bezig om een API koppeling te schrijven zodat Kassatellen.nl kan koppelen met boekhoudpakketten Visma.net en UNIT4. Wanneer het precies live komt, kunnen we helaas nog niet zeggen maar het is binnenkort! We zijn hard bezig om het zo snel mogelijk bekend te maken.

Koppelingen Kassatellen.nl

Naast dat Kassatellen.nl een online kasboek aanbiedt, biedt het ook API koppelingen aan voor verschillende online boekhoudpakketten en online kassasystemen. Zo kan je Kassatellen.nl koppelen met boekhoudpakketten zoals Yuki, Exact Online en Twinfield. Binnenkort is het dus ook mogelijk om te koppelen met Visma.net en UNIT4. Daarnaast kan je Kassatellen.nl ook koppelen met online kassasystemen zoals Lightspeed en unTill.


Dankzij deze koppeling is het bijhouden van je boekhouding nog makkelijker. Met een klik op de knop stuur je je gehele kasboek door naar je boekhoudpakket. Alles wordt automatisch geboekt mits de juiste grootboeknummers zijn ingevoerd in Kassatellen.nl. Ook kan je al je kassagegevens ophalen met een klik op de knop. Dit bespaard veel tijd en zo heb je geen kans om fouten te maken. Wij, bij Kassatellen.nl, zijn er om het leven van ondernemers in de Horeca sector makkelijker te maken. Wij blijven ons best doen het best mogelijke service aan te bieden!

API koppeling

Wat is een API koppeling?

Tegenwoordig hoor je steeds vaker de term API-koppeling (of helemaal niet, maar laten we van het eerste uit gaan), maar wat is het nu precies? API (voluit Application Programming Interface) zorgt ervoor dat een systeem aan andere systemen informatie beschikbaar stelt. Als beide systemen gebruik maken van een koppeling, kunnen ze makkelijk en veilig gegevens met elkaar uitwisselen, net als het online kasboek van Kassatellen.nl met de onderstaande pakketten. Een API-koppeling wordt vaak ontwikkeld door de softwareontwikkelaar van het betreffende systeem, bijvoorbeeld het dev-team van Kassatellen.nl.

APi koppeling

Boekhoudpakketten en Kassasystemen

2018-12-13T11:52:08+00:00