Accountants 2018-11-27T15:07:41+00:00

ACCOUNTANTS

Koppel het kasboek van jouw horeca en retail klanten direct aan je boekhoudpakket. Geen import-export. Directe gratis koppeling

AccountantWHITE LABEL OMGEVING

Vanaf 25 aangesloten klanten kun je de software helemaal aanpassen aan jouw eigen huisstijl. Dit betekent dat je jouw kantoorkleuren en logo kunt instellen, waardoor je het online kasboek van Kassatellen.nl white label kunt aanbieden.


DEZE KANTOREN GINGEN U VOOR


SAMENWERKEN MET DE KLANT

Als accountant beheer jij de kasboeken van je klanten. De klant vult het kasboek in en accordeert deze. Vervolgens kun jij de date per dag, maand of kwartaal importeren in de boekhouding. Dat bespaart een hoop tijd en verkleint de kans op fouten

Accountants


WIJ INTEGREREN MET DE VOLGENDE PAKKETTEN


VEEL GESTELDE VRAGEN

Accountants en administratie kantoren innoveren en digitaliseren steeds meer. Vooral op het gebied van financiële dashboards en relevante KPI’s, deze cijfers worden vaak gebruikt om de ondernemer te adviseren. Daarnaast worden ook vaak software pakketten geadviseerd om dit financiële dashboard zo up-to-date mogelijk te houden. Voor ondernemers met een kasboek is Kassatellen.nl daarom de perfecte oplossing. Omdat wij geloven dat accountant en administratiekantoren ambassadeurs zijn van ons product bieden wij een zeer aantrekkelijk tarief aan op basis van het aantal afgenomen administraties. Wil je meer informatie of direct een offerte ontvangen? Neem dan hier contact met ons op?
Op het moment van schrijven gebruiken 350+ accountant/administratiekantoren gebruik van Kassatellen.nl. Wil jij ook gebruik maken van Kassatellen en wil je ook benoemd worden op onze website? neem dan contact met ons op door hier te klikken!
Je hoeft je werkelijk nergens druk om te maken. Voor de eerste paar administraties bieden wij graag onze hulp aan door middel van een online meeting. In deze online meeting stellen we de eerste administraties gezamenlijk in. Op deze manier leer je Kassatellen.nl goed kennen en kan je in het vervolg zelf de administraties aansluiten. Lukt het even niet? Dan kan je altijd, live, met onze support chatten, mailen of bellen!
Wij bieden onze software White Label aan. Dit betekend dat de kleuren van het design worden aangepast op jouw huisstijl. Ook zal het logo van Kassatellen.nl plaatsmaken voor jou eigen logo. De eindklant zal dus het gevoel hebben te werken in het kasboek van jouw accountantskantoor.
Zeker!
Nadat wij een aanvraag hebben ontvangen creëren wij een accountant dashboard. In deze omgeving heeft u een overzicht van alle aangesloten administraties. Dit is natuurlijk ook erg makkelijk als je van de ene naar de andere administratie wilt binnen Kassatellen.nl. Ook bieden wij de mogelijkheid om te koppelen met Single-Sign-On software als; SecureLogin en PinkWeb. Staat jouw SSO er nog niet tussen? Vraag het gerust; wij blijven namelijk continue doorontwikkelen!