TheNextBalance voor accountants

TheNextBalance is niet alleen een ideaal systeem voor ondernemers, maar ook voor hun boekhouders en accountants. Het online kasboek van TheNextBalance reduceert de kans op fouten in de boekhouding namelijk aanzienlijk. Dit komt doordat alle data digitaal wordt opgeslagen. Aan het einde van de maand schiet je alle mutaties direct vanuit TheNextBalance naar het boekhoudpakket. Dit bespaart je dus tijd en frustratie! Bovendien zijn de abonnementsprijzen voor boekhouders en accountants erg gunstig. Ben je benieuwd? Neem dan contact met ons op.

Kasboek in de cloud

De ondernemer of zijn één van zijn medewerkers vult iedere dag of eens per week het kasboek in. Vervolgens worden deze gegevens veilig opgeslagen in de cloud. Nu kan de ondernemer de gegevens raadplegen in het kasboek. Daarin kan hij precies zien wat de omzet was per dag, maar ook de kasverschillen, wie er geteld heeft, etc. De ondernemer kan in het kasboek nog zaken wijzigen mocht dit nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan fouten tellingen door medewerkers. Vervolgens kan hij de tellingen bevestigen en staan ze klaar voor de administratie.

Accountants login

Als accountant heb je een eigen gebruiker waarmee je direct kunt inloggen bij al je klanten. Op die manier kun je de klanten helpen de kassa in te stellen en kun je natuurlijk jouw grootboekschema instellen, zodat de boekingsvoorstellen perfect voor je klaar komen te staan. Jij kunt nu boekingsvoorstellen opvragen, per dag, week of maand. Op basis van jouw eigen grootboekrekeningschema.

Boekhoudpakket koppelen

Op dit moment koppelt TheNextBalance met de boekhoudpakketten van Twinfield, Exact online en Yuki. De koppeling is snel gemaakt. Als accountant maak je een nieuwe gebruiker aan in het boekhoudpakket en vervolgens vul je de login gegevens van deze gebruiker eenmalig in bij het aanleggen van de koppeling. Vervolgens blijft de koppeling staan (tenzij je deze weer verwijdert uiteraard) en kun je te allen tijde boekingen direct naar het boekhoudpakket sturen. Je krijgt altijd een bericht te zien met het resultaat, namelijk of de boeking wel of niet is aangekomen.

Gratis demo

Een accountants abonnement is GRATIS! Bovendien krijg je na aanmelden ook standaard één gratis account. Dit is je demo account. Daarmee kun je jouw klanten overtuigen en de gemakken van TheNextBalance demonstreren. Voor alle volgende accounts die je binnen één minuut aan kunt maken, namelijk die voor je klanten, betaal je maandelijks een vast, laag bedrag. Gaat een klant weg of wil je het account om andere redenen opzeggen? Geen punt, dat doe je met één druk op de knop en daar zijn geen kosten aan verbonden.