Horeca Kasboek

Wat zijn de verwachtingen en verplichtingen? Van de belastingdienst moet een horeca ondernemer elke dag zijn kasboek bijhouden. Een kasboek is feitelijk niet meer dan een optelsom van dagelijkse inkomsten en uitgaven die worden geregistreerd in een vast format. Simpel, maar erg belangrijk dat dit dagelijks wordt bijgehouden.

Horeca Kasboek

Horeca ondernemers hebben het vaak al druk genoeg. Ze willen zich vooral focussen op een geweldige ervaring voor gasten, goede service, lekker eten en goede wijnen.

Helaas voor de horeca ondernemer is het kasboek een verplicht onderdeel van de bedrijfsvoering. De fiscus accepteert geen schattingen en al helemaal niet als het om contante gelden gaat. Een goed kasboek bijhouden is daarom een must voor iedere horeca ondernemer.

Wij, bij Kassatellen.nl, komen zelf uit de horeca en weten hoe vervelend het kan zijn om het kasboek op te maken na een lange dag werken. Daarom hebben wij een kasboek ontwikkeld dat gemakkelijk en snel is in te vullen waardoor je binnen enkele minuten klaar bent met het opmaken van de kas.

Veel horeca ondernemers zeggen dat het kasboek van Kassatellen.nl de beste oplossing is voor het kasboek in de horeca.

Mogelijkheden van Horeca kasboek – Kassatellen.nl

Kassatellen.nl is een online horeca kasboek waar alle tellingen in de Cloud worden opgeslagen. Het voordeel van een online kasboek is dat je altijd en overal (zo lang je internet hebt natuurlijk) in kunt loggen in je account om het kasboek te bekijken.

Daarnaast kan je gemakkelijk samenwerken in het kasboek met verschillende gebruikers en daarbij horende rechten. Zo kan je een medewerker toevoegen die slechts de desbetreffende dag kan tellen en geen inzicht heeft in het kasboek. Je kan een accountant toevoegen die dagen gemakkelijk door kan boeken naar het boekhoudpakket en natuurlijk ook de manager die getelde dagen kan bevestigen.