Kasboek app

Een app om uw kasboek bij te houden? Ja, dat heeft u goed gelezen. Kassatellen.nl heeft naast een website ook een iOS kasboek app ontwikkeld zodat gebruikers makkelijk altijd en overal zijn/haar kasboek kan bekijken, wijzigen en/of bevestigen.

Online kasboek

Kassatellen.nl heeft een online kasboek ontwikkeld voor en door ondernemers die actief zijn in de Horeca en Retail sector. Omdat wij ook uit de Horeca en Retail sector komen, snappen we heel goed dat het bijhouden van een kasboek na een drukke dag het laatste is wat je als ondernemer wil doen.

Daarom heeft Kassatellen.nl een kasboek ontwikkelt dat je binnen een paar minuten heb bijgewerkt. Zie je het als eigenaar niet zitten om het zelf in te vullen? Geen probleem, je kan je kas ook laten tellen en invoeren door een personeel. Tijdens het aanmaken van gebruikers kan je verschillende rollen geven aan je gebruikers. Uiteraard ben jij als eigenaar de enige die kastellingen kan bewerken en/of accepteren.

Online kasboek

  • Koppel Kassatellen.nl met verschillende online boekhoudpakketten zoals Yuki, Exact Online en Twinfield
  • Koppel Kassatellen.nl met verschillende online kassasystemen zoals Untill en Lightspeed
  • Een iOS kasboek app
  • Kasboek speciaal voor ondernemers in de Horeca en Retail sector
  • 24/7 inzicht in je cijfers
  • Op maat gemaakt naar jouw wensen

Waar en wanneer jij het wil!

Een groot voordeel van het online kasboek van Kassatellen.nl is dat het kasboek, zoals al eerder vermeld, online is. Alle data wordt veilig opgeslagen in de cloud op twee server locaties, zodat jouw gegevens altijd beschikbaar zijn. Je kan je kasboek bijhouden via een tablet, smartphone of laptop/pc. Zo kan je altijd en overal je kasboek bekijken en/of wijzigen.

Om het nóg makkelijker te maken voor onze klanten, hebben we ook een kasboek app ontwikkeld (momenteel alleen beschikbaar op de iPhone)! Waar wacht je nog op? Meld je nu aan voor een 7-daagse proef periode waarbij ook onze iOS kasboek app kan gebruiken.