Kasboek Foodtruck

Kasboek Foodtruck bij foodtrucks wordt veel contant afgerekend. Omdat je op locatie staat is het handig om een online kasboek te hebben. Lees verder voor de voordelen het online kasboek van Kassatellen.nl.

Proefperiode?

Meld je hier aan voor een geheel vrijblijvende 7-daagse proefperiode.
Aanmelden

Voordelen van online kasboek voor Foodtrucks

Op een online kasboek kan je gemakkelijk inloggen via smartphone, tablet of PC waar je ook bent
Administratieve handelingen automatiseren door een koppeling met je Online Boekhoudpakket bijvoorbeeld met Yuki, Exact Online en Twinfield
Op maat volledig aan te passen naar de bedrijfsvoering van jouw foodtruck

FOODTRUCK

De hele zomer staat de agenda vol met food festivals door heel Nederland. Het hebben van een foodtruck is natuurlijk fantastisch en het drijven van je eigen onderneming al helemaal. Maar, bij een onderneming hoort ook een administratie. En bij een administratie waar contante geldstromen in voorkomen is een kasboek verplicht. Dus, als trotse eigenaar van een foodtruck ben je eigenlijk automatisch verplicht een gedegen kasboek te voeren. Niet getreurd, vanaf nu kan dat super eenvoudig online en via je smartphone met de app van Kassatellen.nl!

Proefperiode?

Meld je hier aan voor een geheel vrijblijvende 7-daagse proefperiode.
Aanmelden

Digitaal kasboek MET applicatie

Speciaal voor ondernemers die vaak onderweg zijn, zoals ondernemers met een foodtruck of marktkraam hebben wij de mobiele app ontwikkeld. Hiermee kun je gemakkelijk en snel je kasboek bijhouden op je iPhone. Het voordeel van de mobiele app is dat je geen computer of laptop nodig hebt. Het enige wat je aan het einde van de dag hoeft te doen is het tellen van je contante geld. Daarna vul je dit bedrag samen met je omzet in op de app en je kasboek is weer bijgewerkt! Een bijkomend voordeel van zo een mobiel kasboek is dat jouw gegevens direct veilig worden opgeslagen in de cloud. Zo kunnen ze dus nooit verloren gaan en kun je ze later, wanneer je wilt, opnieuw raadplegen op je telefoon of via je computer.