Kasstaat doorboeken vanuit het Kasboek in Kassatellen.nl

De huidige manier waarop ondernemers de kasadministratie bijhouden is achterhaald. Anno 2020 kunnen verschillende software namelijk gemakkelijk met elkaar gegevens uitwisselen. Op deze manier kan je geld en tijd besparen en minimaliseer je de kans op fouten in de kasstaat. Er is maar een manier om er achter te komen om te ervaren wat de voordelen zijn van Kassatellen.nl en dat is door hieronder een proefperiode aan te maken!

Voordelen van Kassatellen.nl?

  • Koppel Kassatellen.nl met verschillende online boekhoudpakketten zoals Yuki, Exact Online en Twinfield.
  • Koppel Kassatellen.nl met Untill of Lightspeed kassasysteem
  • Online kasboek dat voldoet aan de eisen van de belastingdienst
  • Kasboek voor speciaal voor Horeca en Retail
  • Altijd en overal toegang tot het kasboek
  • Bespaar op administratie kosten

Kassasysteem -> Kasstaat -> Kasstellen -> Boekhoudpakket

Kassatellen.nl wordt gezien als de spil tussen het kassasysteem en het online boekhoudpakket. Kassatellen.nl kan namelijk gekoppeld worden met jouw kassasysteem. Deze koppeling zorgt er voor dat je de omzet vanuit het Kassasysteem met een klik op de knop als een kasstaat kan importeren in het kasboek. Hierna vul de betaalmethoden en eventuele kasuitgaven in. Dit is de snelste manier voor het opmaken van een kasstaat.

Nadat je de kasstaat hebt opgeslagen komt deze in het kasboek van Kassatellen terecht. Nu komt het punt waar je echt stappen kan gaan maken; een koppeling met het online boekhoudpakket. Wanneer je de kasstaat namelijk definitief maakt wordt deze telling automatisch in het online boekhoudpakket geschoten. Op basis van deze actuele cijfers kan je als ondernemer preventief actie ondernemen! Ook lever je alles automatisch netjes aan bij de boekhouder waardoor je tijd, geld en een hoop frustratie bespaart!