Kassasysteem-lightspeed 2018-09-24T09:01:23+00:00

Online en offline verkopen doe je met Lightspeed. Kies voor een kassasysteem dat voor jou werkt, tijd bespaart en gebruiksvriendelijk is. Volledig in de cloud en 24/7 inzicht in je cijfers.

Kassasysteem

Kassasysteem

OVER LIGHTSPEED

Het doel van Lightspeed is ontzorgen in de breedste zin van het woord. Een groot voordeel is het gebruiksgemak van Lightspeed, er is geen tot nauwelijks training nodig voor het personeel. Daarnaast zijn er een groot aantal tools en integraties mogelijk met Lightspeed die het leven van een ondernemer een stuk aangenamer maken. Hierbij kun je denken aan het automatiseren van bedrijfsprocessen zoals je administratie maar ook inzichten en rapporten met KPI’s van jou restaurant zijn in een enkele klik gedaan.


BESPAAR TIJD

In plaats van dat je met Lightspeed werkt, werkt Lightspeed voor jou! Werken met Lightspeed is alsof je een extra werknemer aan het werk hebt. Van de mogelijkheid tot het opnemen van nieuwe bestellingen tot gastprofielen aanmaken. Het personeel zal veel tijd besparen zodat ze zich kunnen focussen op zaken die er toe doen, zoals het helpen van je gasten!

Kassasysteem


Kassasysteem

VERHOOG MOBILITEIT

Geef je medewerkers de juiste tools zodat ze flexibel en efficiënt kunnen werken. Of dit nu op het terras is, vanuit huis of op kantoor. Op een tablet of telefoon gemakkelijk bestellingen aannemen, communiceren met de keuken en in klokken bij de start van de shift.

VEELGESTELDE VRAGEN

Lightspeed is een vooruitstrevende kassasysteem, makkelijk in gebruik, volledig in de cloud EN geheel in te stellen naar jouw bedrijfsvoering. Ook is Lightspeed te koppelen met verschillende software zoals; Kassatellen.nl, Personeelsplanner, voorraadbeheer, reserveringssystemen, online bestellen, facturatie software, loyaliteit programma’s en nog veel meer!
Zeker! Medewerkers kun je zeer specifiek rechten geven. Zo kun je restricties opgeven op basis van functie en verantwoordelijkheid, en individuele gebruiksprofielen aanmaken.
Ook hier heeft Lightspeed een mooie oplossing voor. Lightspeed heeft namelijk een zogenaamde Lite Server, deze server zorgt ervoor dat je altijd up-and-running bent.
Als het internet weer is aangesloten worden de gegevens automatisch gesynct.
Vloerplannen, zones, en tafelindeling kunnen gemakkelijk worden aangepast. Kleine aanpassingen kunnen direct in de iOS app worden aangepast, wil je een hele nieuwe zone aanmaken? Dan kan dit vanaf het dashboard.
Zeker! Zowel voor retail winkels als voor de horeca kan je gemakkelijk de voorraad bij houden. Daarnaast kun je ook inkoopprijzen invoeren zodat je gelijk een goed overzicht hebt van je bruto winst.
Koppel Lightspeed met Kassatellen.nl. Haal de omzet op vanuit lightspeed, voer de contant en pin betalingen in en schiet deze automatisch door naar je boekhoudpakket. Op deze manier is je administratie altijd up-to-date!
Dit verschilt per bedrijf, je wensen en bedrijfsvoering. Prijzen variëren tussen €79,- en €169,- per maand, afhankelijk van het gekozen pakket. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.
Maak een trail account aan en neem direct contact met ons op. In een online meeting helpen wij met het instellen van je Lightspeed account. Op deze manier haal je de volle 100% uit je trial periode.

CONTACT